Siirry suoraan sisältöön
Palatsiteatteri » Suomen musiikkiteatteri

Suomen musiikkiteatteri

Suomen musiikkiteatteri on varmasti elämys. Sen tuotanto sisältää esityksiä meille monille tutuista musiikkialan vaikuttajista. Tätä kirjoittaessa estradille on tulossa Kirkasta, Gösta Sundqvistista, Juicesta ja Abbasta kertovat esitykset. Eikä myöskään voi unohtaa sitä, että Queenin musiikkiin tehty Show Must Go On ilahduttaa meitä esityksillään. Tämä musiikkiteatteri tuo esitykset ryhmille, mutta myöskään yksityistilaisuudet ei ole poissuljettu. Joulun lähestyessä voi nauttia Suomen Mahtavimmista Pikkujouluista.

Gösta Sundqvist teki mieleenpainuvia lauluja.

Suomen musiikkiteatteri esittää

Viidestoista Yö on musikaali ja matka legendaarisen Juice Leskisen maailmaan. Suomen musiikkiteatteri Tampere on paras esittämään Juicen tuotantoa, olihan mies selvästi yksi huikeimmista Manserockin luojista. Nerokkaat sanoitukset ja omintakeiset kappaleet suorastaan mestarillisilla riimeillä on rallateltu moneen kertaan kuka minkäkinlaisella äänellä. Lähtöisinhän Juice oli pieneltä paikkakunnalta Pohjois-Savosta eli Juankoskelta. Sieltä hän ponnisti Tampereelle opiskelemaan kieli-instituuttiin ja tapasi sekä Mikko Alatalon että Harri Rinteen. Siitä se musiikki lähti.

Eipä yhtään huonompi tähti ollut vähän räväkämmän rockin esittäjä Kirka. Hän oli varsin menestyksekäs ja hiukan eksoottinen ulkonäkö johtui venäläisyydestä. Koko sisarus katras oli musikaalisia ja heiltä onkin ilmestynyt melkoinen määrä hittejä suomalaisten iloksi. Kirkasta kertova musiikki tekee matkaa 60-luvulta hamaan loppuun asti eli 2000-luvulle. Tässä musikaalissa esitetään monta menestyksekästä ja jopa ikivihreää kappaletta.

Suomen musiikkiteatteri Tampere huumorilla höystettynä

Suomen musiikkiteatteri on poiminut esitykseensä myös ripauksen huumoria. Nauruhermoja kutkuttaa Vasara ja Nauloja -esitys, joka on tietynlainen kunnianosoitus Gösta Sundqvistille. Göstan vähän ehkä melankoliset kappaleet tekivät lähtemättömän jäljen suomalaisten sydämiin. Pilke silmäkulmassa tehdyt biisit kuvaavat eittämättä suomalaista arkea hiukan väritettynä Göstan tyyliin. Tämä esitys käy lävitse hänen tuotantoaan ja elämäänsä siten, että esitys ei jätä ketään kylmäksi.

Entäpä ruotsalaisten oma Abba? Miten Suomen musiikkiteatteri taivuttaa tämän huippuyhtyeen diskopopin suomalaisten esittäjien suuhun? Tämä moniääninen nelikko teki aikanaan selvää jälkeä hiteillään eikä niitä ole vieläkään unohdettu. Aivan varmaa on, kun esitys alkaa, niin mielellään sitä hyräilee hiteissä mukana ja jalka napsuttaa lattiaan.

Esitykset eri puolilla Suomea

Tämä hurmaava musiikkiteatteri tarjoaa esityksiä eri puolilla Suomea. Ilta on tehty nautittavaksi ja joissain esityksissä on lisäksi illallinen. Ilta kannattaakin pyhittää täydellisesti esitykselle ja viettää vaikka yö hotellissa, jos omalle paikkakunnalle esitys ei rantaudu. Musiikin lomassa ei ehkä kannata käydä katsomassa, mitä live kasino tarjoaa, mutta sen jälkeen on hyvä rentoutua pelien parissa. Voit kokeilla onko onni myötäinen ja tuo ruletissa tai blackjackissa muhkeat kotiin viemiset.

Tampereen ylioppilastalo on klubi, jossa on elävää musiikkia kuunneltu jopa yli 50 vuotta. Täältä on Manserock lähtenyt sekä elää edelleen vahvasti kaikessa mukana. YO-Talo ei ole koskaan nirsoillut musiikkigenrejen tai esiintyjien suhteen vaan enemmänkin tarjoillut jokaiselle jotakin. Itse rakennus on valmistunut 1900-luvun alussa, joten siinä alkaa olla historian havinaa. Joko on aika tutustua tähän paikkaan?

Suomen musiikkiteatteri ja Queen

Palatsiteatteri esittelee vielä yhden shown, joka perustuu Queen yhtyeen musiikkiin. Esityksessä kuullaankin kaikki yhteen suurimmat hitit. Esitys onkin mielenkiintoinen siinä, että sen juonessa soi Queenin musiikki, mutta tarinassa seikkailee myös Bohemians -yhtye. Juonta on sävytetty hyvällä huumorilla sekä asiaankuuluvasti myös erilaisilla kommelluksilla. Tämä esitys on nähtävä kaikessa kummallisuudessaan ja Queenin musiikin takia.

Musiikkiteatterin muoto on mitä mahtavin. Samalla kertaa voi nauttia täysin siemauksin esityksestä sekä jos on musiikin ystävä, niin musiikki on näissä aina pääroolissa. Laulajat on valittu hyvällä maulla ja sopiviksi rooleihinsa. Tällainen esitys on mainio lahja, jolla voit yllättää läheisesi täysin.

Suomen musiikkiteatteri tarjoaa elämyksiä, joita ei ihan hetkessä unohda eikä ole tarpeenkaan. Kiertueteatteri, joka esittää musikaaleja on ainutlaatuinen ja samalla kertaa näet sen lisäksi myös konsertin ja shown. Teatteri on kulttuuria ja viihdettä. Esitykset ovat monipuolisia ja niillä pystyy tyydyttämään monen musiikkimaun ja intohimon. Ja jos oikein innostuu, voi käydä katsomassa useammankin esityksen kauden aikana.