Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilömme media-asioissa:

Petri Lairikko
044-3466700
petri.lairikko@palatsiteatteri.fi

 

Tilaa Palatsin lehdistötiedotteita liittymällä postituslistallemme:

myynti(at)palatsiteatteri.fi

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilömme media-asioissa:

Petri Lairikko
044-3466700
petri.lairikko@palatsiteatteri.fi

 

Tilaa Palatsin lehdistötiedotteita liittymällä postituslistallemme:

myynti(at)palatsiteatteri.fi

Näy sivuillamme

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden näkyä ja mainostaa uudistuneilla www-sivuillamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vip-asiakkaaksi

Ryhtymällä vip-asiakkaaksi tuet merkittävällä tavalla Palatsin toiminnan aloittamista ja ostat itsellesi pääsyn kaksi kertaa vuodessa järjestettävään vip-iltaan, joka sisältää korkeatasoisen esityksen ja tarjoilua. Samalla kohotat yrityksesi imagoa olemalla mukana uuden ylellisen musiikkiteatterin syntymisessä. Tule siis mukaan!

Näy sivuillamme

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden näkyä ja mainostaa uudistuneilla www-sivuillamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vip-asiakkaaksi

Ryhtymällä vip-asiakkaaksi tuet merkittävällä tavalla Palatsin toiminnan aloittamista ja ostat itsellesi pääsyn kaksi kertaa vuodessa järjestettävään vip-iltaan, joka sisältää korkeatasoisen esityksen ja tarjoilua. Samalla kohotat yrityksesi imagoa olemalla mukana uuden ylellisen musiikkiteatterin syntymisessä. Tule siis mukaan!

Videogalleria


Esitteet

Kanta-asiakasesite

Musiikkiteatteri Palatsin kanta-asiakkaana hyödyt lukuisista eduista ja kuulet ensimmäisenä kuulumisia kulissien takaa.
Selaa esitettä »
pdf-tiedosto »

Kevään 2017 Kausiesite

Lue tästä Kevään Uutuuksista
pdf-tiedosto »
Tiedotteet

KEVÄÄN UUTUUS! WE ROCK! Heavyrock Night

26.10.2016 » ensi-ilta 21.1.2017

RAINBOW, DIO, WHITESNAKE, SCORPIONS, DEEP PURPLE...
TIUKKA JA MUKAANSATEMPAAVA SHOW, JOKA EI JÄTÄ KETÄÄN KYLMÄKSI!
Lavalla kaikkein kovimmat esiintyjät, mm. DIMITRI KEISKI, ARI KOIVUNEN, JP LEPPÄLUOTO, JAY LEWIS , MATTHAU MIKOJAN ja ELISA LAIRIKKO sekä Jussi Ojasen johtama Heavyrockband.

We Rock on tajunnanräjäyttävä show huipppuartisteineen, tanssijoineen, pukuineen ja valoineen. Tule nauttimaan kaikkien aikojen parhaimmista heavybiiseistä!

Artistit: Dimitri Keiski, Ari Koivunen, J.P. Leppälluoto, Juki Lewis, Matthau Mikojan ja Elisa Lairikko
Kapellimestari: Jussi Ojanen
Tanssijat: Elisa Larikko ja Ariana Vähätiitto
Puvustus: Inka Hahto
Koreografia: Irina Kabanov
Valosuunnittelu: Pekka Rahko
Äänisuunnittelu: Kalle Nurmi

Avaa tiedosto (pdf)

SYKSYN UUTUUSMUSIKAALI LET'S DANCE

21.03.2016 » Let's  Dance - musikaali pohjautuu brittirockiin ja - poppiin 70- ja  80- luvuilla. Keskiössä on David Bowien ura 70-luvun Ziggy Stardustina aina 80- luvun suuriin läpimurtohitteihin. Bowieta 70 - luvulla esittää Idols-voittaja Ari Koivunen ja 80 – luvulla huikea Miro Honkanen. Esitys on kunnianosoitus upealle artistille. Esityksessä loistavat myös aikakauden monet muutkin suursuosikit kuten Rolling Stones, Sweet, T-Rex ja Kate Bush.

Tarina lähtee liikkeelle, kun kolme suomalaista liikemiestä matkustaa Englantiin. He joutuvat yllättäen 
kommelluksiin, ja sen myötä aikamatkalle menneisyyteen Bowien ja muiden tähtien maailmaan. Luvassa on fantasiaa ja realismia yhdistelevä hulvattoman hauska show.  Musikaalissa on upeita kappaleita, pukuloistoa ja tansseja.

Esityksessä kuullaan mm.: Starman, Life on Mars, Space Oddity, Ziggy Stardust, Golden Years, Heroes, Modern love, China Girl, Let’s  Dance, Wig Wam Bam, Little Willy, Get It On, Dancing in The Street, Wuthering Heights…
 
Ziggy Stardust: Idols-voittaja Ari Koivunen

David Bowie: Miro Honkanen

Muissa rooleissa mm: Ari Myllyselkä, Matthau Mikojan, 
Elisa Lairikko, Sonja Lairikko, Jussi Ojanen, Tero Tanhuanpää ja Juha Kinnunen.

Ohjaus: Petri Lairikko

Käsikirjoitus: Katariina Leino

Puvustus: Kaija Serpenttiini ja Inka Hahto
Maskeeraus: Niina Kivimäki


Avaa tiedosto (pdf)

KEVÄÄN UUTUUSMUSIKAALI AUTIOTALOSSA!

19.10.2015 » KEVÄÄN UUTUUSMUSIKAALI AUTIOTALOSSA!

Ensi-ilta 22.1.

Uusi musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ’Suomen Liverpoolista’. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön. Dingon tarina on ainutlaatinen suureen suosioon nousemisesta ja sen päättymisestä dramaattisella tavalla.
Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta. Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä. Musikaalissa pohditaan mm. sitä, miksi juuri 80-luvulla Porirock nousi niin suureksi ilmiöksi, ja vaikutti koko Suomen rock-historiaan merkittävällä tavalla. Yhtestä Porirockille oli kappaleiden voimakas tunnelataus, romanttisuus ja jopa naiivi rehellisyys.
Tarinan keskiössä on myös tamperelainen perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen miehiin , jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!
Pääosissa nähdään Idols - voittaja ja Amoralin laulaja Ari Koivunen, Charon - yhtyeestä tuttu J.P. Leppäluoto ja tietenkin Palatsin omat huikeat tähdet Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä. Naispääosissa ovat Palatsin useista musikaaleista tutut Elisa ja Sonja Lairikko sekä huippubändi!

• Neumann: Ari Koivunen
• Olli Lindholm: Miro Honkanen
• Pate Mustajärvi: J.P. Leppäluoto
• Eve: Miro Honkanen
• Tero Vaara: Ari Myllyselkä
• Eila: Elisa Lairikko
• Laila: Sonja Lairikko
• Pasi: J.P. Leppäluoto
• Ulpu: Miro Honkanen
• Veikko: Ari Myllyselkä
• Ohjaus: Petri Lairikko
• Käsikirjoitus: Katariina Leino
• Puvustus: Inka Hahto
• Maskeeraus: Niina Kiviniemi
• Koreografi: Niina Rajaniemi

Bändi: Jussi Ojanen (kitara) , Tero Tanhuanpää (basso), Jimi Hautamäki (rummut), Juha Kinnunen (koskettimet ja kitara)

Avaa tiedosto (pdf)

SYKSY 2015

26.03.2015 » PALATSITEATTERIN LEHDISTÖTIEDOTE / JULKAISUVAPAA TO 26.3 klo 13.00


Esittelemme syksyn 2015 uudet ensi-illat:

YSÄRISTÄ JYSÄRI, ENSI-ILTA 11.9.2015
Nimensä mukaisesti nyt jysähtää 90-luku, josta monelle jäi krapula!
Aikakoneen Sanin ja Movetronin Päivin ideoima hulvattoman hauska pläjäys, joka on täynnä värikkäitä tyyppejä, ja vauhdikasta Ysäri-musaa. Kasinotalouden aikakausi päättyy, Lama iskee, NL hajoaa, Pankkikriisi, Suomi devalvoi, Ahtisaari voittaa Rehnin Tuttu Juttu – shown avulla, MM-jääkiekossa kultaa, Suomi liittyy EU:iin, Dolly-lammas kloonataan, Jyrki, Metsolat, Tuttu Juttu, HPR ja Hyvät Herrat rulettaa, Matti Nykäsestä laulaja, Seppo Räty voittaa monta mitalia ja julistaa: ”Saksa on paska maa!”, Riitta Väisänen Kymppitonnin juontajana koko vuosikymmenen.
Ysäristä Jysäri paljastaa riemukkaasti asioiden ”oikean laidan” politiikasta, urheilusta, musiikista ja julkkiksista; Kuka teki mitä? Ketkä oli missä? Mitä tapahtui milloin?

ROOLEISSA: SANI AARTELA, PÄIVI LEPISTÖ, MINNA KIVELÄ, ARI MYLLYSELKÄ, MIRO HONKANEN VIERAILIJOINA mm: RESSU REDFORD, NEON 2:N JUSSI, SUURLÄHETTILÄIDEN JUSSU, CAT CAT, WALDO ja useita muita Ysäri-tähtiä…

BEATLES – LET IT BE, ENSI-ILTA 9.10.2015
Esitys kertoo kaikkien aikojen suurimmasta rock-yhtyeestä. 1960-luvun alussa neljä liverpoolilaisnuorukaista perustivat yhtyeen, josta tuli ilmiö. Beatles on ohjannut popmusiikin uusille urille, toiminut suunnannäyttäjänä ja asenteenmuokkaajana. Yhtye toimi myös yhdistäjänä, se levitti
musiikillaan rakkauden ja huolenpidon sanomaa. Siitä tuli ikoni, jota ilman ei voi ymmärtää rockmusiikin kehitystä. Kaikkien aikojen suurin yhtye The Beatles kokee jälleentulemisensa Palatsissa, aivan uuden esityksen myötä. Show tuo lavalle huikeat esiintyjät, jotka paitsi esittävät Johnia, Paulia, Georgea ja Ringoa, myös soittavat kaikki kappaleet itse kovalla ammattitaidolla.
PÄÄOSISSA: MIRO HONKANEN, DIMITRI KEISKI, JUSSI OJANEN, SIMO STENMAN JA ARI MYLLYSELKÄ.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: petri.lairikko@palatsiteatteri.fi
Kuvia ladattavissa sivuiltamme: www.palatsiteatteri.fi

Musiikkiteatteri Palatsi
Kauppakatu 10, 33210 TRE

Avaa tiedosto (pdf)

Me and My Bodyguard sekä Tuhkimo ja Rocktähti -musikaalit ensi-illassa toukokuussa 2014

15.05.2014 » Me And My Bodyguard -esityksessä kuullaan Whitney Houstonin upeimmat kappaleet kuten I Have Nothing, I Will Allways Love You ja I Wanna Dance With Somebody. Lisäksi kuullaan hittejä mm. Kissiltä, Genesikseltä, Billy Idolilta ja Guns N' Rosesilta. Jännittävä trilleri kerrotaan show-tanssien ja upeiden kappaleiden keinoin. Luvassa on upeita tansseja, pukuloistoa ja huikeita laulunumeroita!

Avaa tiedosto (pdf)

Kevään ja kesän uutuusmusikaalit

15.10.2014 » I Wanna Rock ja Uuno Turhapuro.
Uuno Turhapuro - Viimeinen Tuomio, on hervottoman hauska komedia. Esitys herättää henkiin kaikki Uuno-elokuvista tutut hahmot. Tarina alkaa siitä, miten Uuno ja Elisabeth heräävät ja Uuno uskoo olevansa kuollut. Uunon odottaessa taivaan porttien aukeamista, vietetään hänen syntymäpäiviään.

I Wanna Rock on komediallinen rock-musikaali. Musikaali kertoo tamperelaisesta roudarista Villestä, Nääs-Villestä, joka työskentelee Pelle Miljoona -yhtyeessä. Ville uneksii kuitenkin suuremmista ympyröistä...

Avaa tiedosto (pdf)

BADDING -MUSIKAALI PARATIISI saa ensi-iltansa 3.9.2014

19.08.2014 » Uusi pop- ja rock-musikaali Badding – Paratiisi valloittaa Palatsin tähtinään Jussi Selo ja Sani Aartela.

Avaa tiedosto (pdf)

BADDING-MUSIKAALI PARATIISI SAA MAAILMAN ENSI-ILTANSA PALATSITEATTERISSA TAMPEREELLA 3.9.2014.

29.01.2014 » ”Rauli ”Badding” Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda. Hänet tunnetaan miehenä, joka pohjusti Suomi-rockin, ja 80-luvulla hän uudisti tulkinnoillaan vanhan tanssimusiikin. Badding oli kuin lepattava liekki, ja esiintyessään hän avasi koko sielunsa, antoi kaikkensa. Hän eli taiteilijaelämän, jossa laaksot olivat rotkoja ja kukkulat vuoria”.

Avaa tiedosto (pdf)

Ihan Tuuliajolla - Suomirock-musikaali

09.01.2014 » Maailman ensi-iltaan ke 15.1. tuleva musikaali kertoo kaikkien aikojen rock-risteilystä.

Rooleissa:
Eino: Ari Myllyselkä (Palatsin oma tähti)
Tia-Maria: Annika Eklund (iskelmä- ja poplaulaja)
Juice: J.P. Leppäluoto (heavy-yhtyeet Harmaja ja Charon)
Ismo Alanko: Kimmo Blom (Show Must Go On -musikaalin Freddie)
Martti Syrjä: Teemu Rajamäki (Uniklubista ja Jupiter-yhtyeestä tuttu)
Olli Lindholm: Miro Honkanen (Palatsin oma tähti)
Ismo Alanko: Kimmo Blom
Einon äiti, Hellä: Miro Honkanen
Armi Aavikko: Annika Eklund
Danny: Miro Honkanen
Manageri, Kurppa: Tero Tanhuanpää
Epe Helenius: Jussi Ojanen
Andy McCoy: Miro Honkanen
Paitojen myyjä, tarjoilija, poliisi: Sonja Lairikko

Tero Tanhuanpää: rummut
Jussi Ojanen: basso, kitara, laulu
Sami Tenhunen: kitara
Juha Kinnunen: koskettimet, kitara, haitari, rummut, taustalaulu
Risto Lassila: piano

Ohjaus: Petri Lairikko
Käsikirjoitus: Katariina Leino
Kapellimestari: Mikko Kangasjärvi
Koreografi: Mönzi Kurbanali
Puvustus: Elina Vättö
Maskeeraus: Tuija Timonen
Valosuunnittelu: Pekka Rahko
Äänisuunnittelu: Juha Seppänen

Avaa tiedosto (pdf)

Musiikkiteatteri Palatsin suurmusikaali Laulavat Sadepisarat

12.09.2013 » Laulavat Sadepisarat saa ensi-iltansa ke 18.9.2013.

Avaa tiedosto (pdf)

Page 1 of 3           Next >> 

Tallennettavat mediatiedostot

Mediakuvia tallennettavina zip-tiedostoina. Esikatselukuva ja teksti kertovat paketin sisällöstä. Tallenna kuvaa tai tallennuslinkkiä napsauttamalla.


WE ROCK! Heavyrock Night


Sisältää 3kpl promokuvia musikaalista We Rock (2017), Kuvaaja Raisa Taurinka
Tallenna tiedosto WEROCK_media.zip »

Let's Dance


Sisältää logon, kuvat esiintyjistä 2kpl promokuvat nettilaatuisina 1kpl sekä esittelyteksti
Tallenna tiedosto Lets_Dance.zip »

Autiotaloissa


Sisältää 4 kuvaa Autiotaloissa-musikaalista Kuvaaja: Raisa Taurinka
Tallenna tiedosto Autiotaloissa.zip »

Pohjakartta_Palatsiteatteri


Palatsiteatterin uudet pohjakartat (2kpl)
Tallenna tiedosto YO.zip »

Ysärista Jysäri


YSÄRISTÄ JYSÄRI (5kpl) Kuva Raisa Taurinka
Tallenna tiedosto YJ.zip »

Beatles - Let It Be


Beatles (4kpl) Kuvat Raisa Taurinka
Tallenna tiedosto Beatles1.zip »

Queen: SMGO II


SMGO II Pressikuvia (11 kpl) Show Must Go On -musikaalista. Kuvat: Juha Sompinmäki
Tallenna tiedosto Queen3.zip »

Palatsin Uudet tilat


Täältä Palatsin uudet Tilat (2kpl)
Tallenna tiedosto Arkisto.zip »
Page 1 of 4           Next >> 
Pienennä
Tags