Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

Laulavat Sadepisarat:
Musikaali on ollut vauhdikas, puvut nättejä, ja kaikki ovat osanneet laulaa hyvin. Erityisesti Satu Silvon roolihahmo on naurattanut. ****
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne... Harvoin esityksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

Kiitos upeasta päiväesityksestä. Kimmo on suvereeni ja otti taas lavan haltuun. Hieno esitys koko porukalta ja tunnelma oli katossa! Menkää ihmeessä katsomaan jos jos vielä ette ole käyneet.
 

Simply the Best:
Let's dance soi niin komeasti että huh huh.
 

Blues Brothers:
Haluaisin kiittää oikein mahtavasta esityksestä. Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen. Ennen kaikkea suuret kiitokset Laura Voutilaiselle, toki muutkin olivat hyviä.
 

Remu & the Hurriganes:
"Musikaalin ehdoton moottori on Miro Honkanen, josta rumpujen takana sukeutuu hämmästyttävän uskottava Remu. Honkanen paukuttaa rumpuja autenttisella tyylillä ja saa olemukseensa aimo annoksen Aaltoselle ominaista fyysisyyttä."
 

Remu & the Hurriganes:
"Honkanen hakkaa pönttöä idolinsa roolissa, ja sen kuulee selkäytimessä. Verbaalikko Aaltosen puhetyyli ja omaperäinen slangi putoilevat Honkaselta kuin itsestään."
 

Vaippaikäisestä asti Queeniä kuunnelleena minut houkuteltiin väkisin tällaiseen Freddie-vainaan rienaukseen mukaan. Ennen alkua vähän pelotti ja hirvitti, että kauankohan tämä kestää ja että tajuaakohan nämä amatöörit minkälaisen asian kanssa ovat tekemisissä :D. Nooh, täytyy kyllä näin jälkeenpäin myöntää, että unohtakaa kaikki ennakkoluulot (joihin ymmärrettävästi on syynsä) ja menkää katsomaan tämä show! Tämän Freddien näkeminen lavalla nimittäin on oikeasti elämys!
 

Kannattaa ehdottomasti mennä! Huippuhyvä esitys ja tunnelma!
 

Show Must Go On:
Juuri kenenkään ei pitäisi vetää Queenia livenä, koska kukaan ei kuitenkaan pysty siihen. Tämä on yleinen totuus. Kuitenkin nythän on niin, että Kimmo on se poikkeus tuohon sääntöön. Olin tsekkaamassa 6.4.Peacockissa. Tippa tuli linssiin noin sata kertaa, koska Kimmo veti niin käsittämättömän hyvin ja oikeutta tehden. En ole ikinä kuullut mitään noin mahtavaa. Tervetuloa syksyllä Peacockiin uudestaan.

 

AUTIOTALOSSA:

Iso kiitos!
Upea ensi-ilta: Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle - Neumannille, joka sen todella ansaitseekin!:)
 

Simply the Best:
Yleisö saa todistaa sellaista hittitykitystä, että oksat pois.
 

Abba - Dancing Queen:
Onneksi olkoon koko Palatsin tiimille - olin ensi kertaa tutustumassa paikkaan Abba-musikaalin myötä ja yllätyin positiivisesti. Paikkaan on satsattu, palvelu pelasi (henkilökuntaa riittävästi!), miljöö kaunis ja musikaali iloa pirskahtelava ja ammattimaisesti toteutettu. Että meidän Suomen Tampereelta löytyi tällainen helmi... Tsemiä vaan jatkossakin!

 

Remu & the Hurriganes:
"Näiden äijien jaloissa eivät Hurriganes bootsit purista. Sen todistaa myös hyväksyvästi vislaava ja aplodeeraava yleisö."
 

Oltiin lauantain risteilyllä mukana. Upea esitys, ylitti kaikki odotukset ja matkustajat keinuttivat laivaa haltioissaan. Kiitos!
 

Järistyttävän hieno musikaali! En oo varmaan hirveen väärässä jos sanon, että yksi kovimmista jutuista tässä maassa tänä vuonna. Jätkät ja tanssijat vetää komeesti ja bändi soittaa ihan saakelin hyvin. Ja sit on vielä Laura Voutilainen, jota en pysty sanoin kuvailemaan. Ei taida olla Laura edes tältä planeetalta. Menkää oikeesti katsomaan, ette pety! Saman illan aikana saatte nauraa, pelätä ja itkeä. Onx mitään hienompaa?
 

Simply the Best:
Marika Krook on aivan täydellinen Tina Turner, seksikäs ja sähäkkä ja mitä laulua!! Uskomatonta!!
 

Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!
 

Remu & the Hurriganes:
"Remu & the Hurriganes-musikaali jyrää kuin täysperävaunurekka alamäessä. Liinoja ei pistetä kiinni, kun vauhtiin on päästy."
 

BEATLES LET IT BE:

"Olipa hieno elämys... Olisin kuunnellut niitä biisejä ja katsellut esitystä vaikka kellon ympäri!"

"Kaverit kasaan, hyvää musiikkia, hyvää ruokaa - ihan täydellinen paketti syksyiseen iltaan."

"Kaikkihan tietää, miltä Beatles kuulostaa levyllä, mutta kyllä oli hyvä livebändi teillä. Nyanssit oli hallussa ja stemmalaulut soi hienosti. Beatles-elokuviin perustuen, samanlaisia velmuja lavalla."

"Meidän seurueen ikähaarukka oli 25-80 vuotta, ja kaikki tykkäs."